Marquee

الى النجاح بالقرأن ~ Ke Arah Kejayaan Dengan Al-Quran

Waktu Solat Jakim

Monday, 18 March 2013

14 Mac 2013

Sekolah Menengah Agama Maahad Nurul Fadzliah dan SEMENTAK bertemu buat pertama kalinya pada tahun ini di Stadium Felda Lasah bagi pertandingan persahabatan Bola Sepak bawah 15 tahun.

Alhamdulillah berkat latihan yang berterusan yang diberikan oleh Ustaz Muzhafar bin Mustapa Kamal, SEMENTAK telah menjuarai pertandingan persahabatan dengan mata 2 berbalas 1. Gol kemenangan telah dijaringkan oleh Muhammad Hazim bin Mohd Dali dan Muhammad Alif Farhan bin Mohd Ridzuan. 

Walaupun pasukan bola sepak Sekolah Menengah Agama Maahad Nurul Fadzliah hanya berjaya menjaringkan 1 gol, tetapi mereka telah mempamerkan permainan yang baik dan berjaya memberi saingan kepada pasukan bola sepak SEMENTAK. Semangat kesukanan yang ditunjukkan oleh kedua-dua pasukan sangat membanggakan. Semoga kerjasama yang erat ini dapat diteruskan untuk masa yang akan datang.

Sekalung tahniah diberikan atas usaha yang telah ditunjukkan. Semoga pasukan Bola Sepak SEMENTAK akan terus melakarkan kejayaan yang cemerlang untuk masa yang akan datang.


~ Ke arah kejayaan dengan Al-Quran

No comments:

Post a Comment