Marquee

الى النجاح بالقرأن ~ Ke Arah Kejayaan Dengan Al-Quran

Waktu Solat Jakim

Sunday, 6 January 2013

Majlis Penyerahan Kunci Bangunan Baru

4 Januari 2013

Alhamdulillah, berkat usaha JAIPk, SEMENTAK, JKR dan TNB, bangunan sekolah dengan tiga bilik darjah berjaya didirikan bagi menampung keperluan pelajar pada tahun ini. Warga SEMENTAK ingin merakamkan jutaan berterima kasih atas usaha yang telah dilakukan oleh pihak-pihak yang terlibat sama ada secara langsung atau tidak langsung dalam kejayaan pembinaan bangunan ini. Ini adalah kerana berkat usaha semua, pelajar SEMENTAK dapat belajar dalam suasana yang lebih selesa dan kondusif.

Majlis penyerahan bangunan baru telah dihadiri oleh Ustaz Mohammad Nasar bin Kurdi, Ustaz Musanif b. Mohammad Noh, Pn Ismalaila, pihak TNB, pihak JKR dan warga SEMENTAK. Majlis penyerahan kunci telah disempurnakan oleh Ustaz Mohamad Nasar bin Kurdi.

Memetik kata-kata En. Zulkifli (jurutera JKR) semasa Hari Penyerahan Bangunan Baru, "kejayaan sesebuah institusi pengajian bergantung pada tiga aspek utama iaitu tenaga pengajar, pelajar dan kemudahan pembelajaran". Diharapkan dengan kehadiran bangunan baru ini, para pelajar dapat belajar dengan lebih sempurna dan menghasilkan kejayaan yang cemerlang.~ Ke arah kejayaan dengan Al-Quran

No comments:

Post a Comment